Search your handmade

Custom Search

Rabu, 24 Agustus 2011

SEWING DIARY 9 : {transformed " chocolate to green"}

I Remembered how a Chameleon Protect Itself from Enemies.Chameleons change their skins color like the color of the place where he was hiding.

so lustig, geil..!!^_^


There's one of my clients in Australian ordered a keychain "kiwi rollcake" as a souvenir condolences father. She said her late father's favorite color is green. Hopefully my client love it .
  ^ ^
this is kiwi rollcake i made the first





transformed




PRICE : IDR. 15.000/pcs (include mica box, ribbons)
  

*/ For Sale
For Order /Info : send an email to thumb2felt@yahoo.co.id
or PM Facebook : thumb2felt
For quick response call us to 085648627953 (no sms please...!)

Minggu, 17 Juli 2011

July giveaway from Ideku Handmade

Wah...serunya giveaway Idekuhandmade kali ini lo... Angrybird cupcake   hmmm...yummy .   Angrybird adalah games yang lagi populer neh.., dimana-mana pada suka dengan games ini.., termasuk aku he..3x, tiada bosan kalau sudah didepan android. Yuk teman-teman ikutan ya...,  mungkin saja salah satu dari kita ada yang beruntung ^^ , setiap pemenang mendapat 4 cupcake lo... . Oh ya Angrybird cupcake ini sponsor dari Cake in Wonderland  (aku sungguh kagum dengan koleksi semua cupcakenya....lucu..lucu^^).  Tapi sayang sungguh sayang..., karena giveawayx bukan barang ... hanya yang berdomisili jakarta, bekasi , tangerang, cibubur dan karawaci saja yang boleh ikutan.
Aku juga dari surabaya neh..., tapi tetap ikut ah...kalau menang , aku ingin hadiahkan pada sahabatku elly di jakarta (hopefully *_*).  Ayo teman-teman  ikutan ya..., and good luck :)

bagaimana caranya?? langsung click foto dibawah ya..

Sabtu, 18 Juni 2011

SEWING DIARY 7 : {"LIL MAN"}

Hi...lil Man...^^
How pity you are, boy ...!!, hiks .. 3x :(, he was waiting for his girlfriend, he waited a long time under a shady tree, I have not finished sewing a girl dolll, wait a minute ... hi little man .. . I would later make a throne for you too ..:)


Ini boneka pria pertama yang aku buat .....rasanya senang sekali saat bisa membuat pola jas hitamnya, karena polanya kurang lebih sama seperti membuat pola jas manusia he..3x, terimakasih ibu untuk ilmumu. Kurang puas sih karena belum begitu rapih menurutku...maklum project pertamaku ^^, yo...yo..yo...aku tak akan lelah terus berlatih :)) he..3x

Kamis, 09 Juni 2011

FELT MINI CAKE JEWELRY BOX

This is the result ... after I struggled in the kitchen ... he .. 3x ^ ^










orange brownie


Sweet Mocca Cake



Lemon Cake




Apfel Torte




fresh green



Blumen Torte



snow white



sweet cherry cake




strawberry ice cream sponge cake




pinky fame


ginger cake


berry-berry torte



strawberry roll cake



blink orange cake


pinky forest cake


nutela



white choclate brownie


*/ For Sale
For Order /Info : send an email to thumb2felt@yahoo.co.id
or PM Facebook : thumb2felt
For quick response call us to 085648627953 (no sms please...!)



Senin, 02 Mei 2011

FELT KIWI ROLLCAKE KEYCHAIN

Kiwi fruit from New Zealand turned out to have huge benefits for the body. Kiwi fruit that tastes sweet and sour consumable to meet the nutrition of the body and beautiful skin can be yours. I want to make rollcake with a sprinkling of kiwi fruit, hmm ... must be yummy .... Unfortunately I can only make a replica of flannel, so it can not be eaten .. guys, sorry ..^_^



*/ FOR SALE
For Order /Info : send an email to thumb2felt@yahoo.co.id
or PM Facebook : thumb2felt
For quick response call us to 085648627953 (no sms please...!)

FELT DOLLS UPIN IPIN


Upin & Ipin is a 3D animated series about two 5-year-old twins telling the story of their everyday life which is filled with fun activities with their friends and learning new things.
This animated series has a high rating in mnctv channel. Upin & ipin is favorite animated series of Indonesian children. Therefore, I try to make the tiny characters Ipin & upin with flannel.

hi kids..grab it fast please...!!!^_^
*/ FOR SALE
For Order /Info : send an email to thumb2felt@yahoo.co.id
or PM Facebook : thumb2felt
For quick response call us to 085648627953 (no sms please...!)

Minggu, 13 Maret 2011

SEWING DIARY 2 : "FIRST TIME"

A little play time when I finally decided I wanted to sell online flannel. I'd love to die with flannel creations since attending college semester 2, the story begins when I walk with my best friend at Gramedia, our favorite place to hang out besides at the mall .. he .. 3x, Denok I called her, her real name is Quluk .. , young women of Manado with her klappertart cake (hmmm. .. it's my favourite yummy dessert too)..



Although we do not aim to buy books, we always regularly visit Gramedia to review the book that make us interested, Step we stopped at one booth about craft. .. suddenly Denok said, "rita come here, it looks  funny ... let's try to make this ... then sold?" This? Which is it?? ^ _ ^ This is her first book that Denok point...

 

But somehow after that the words she stopped right away .. there is no realization, after she resigned from the campus, because her parents wanted her to go KOAL than the German language department. Well .. we thought it was just a joke or a momentary pleasure to see nice-looking book in a bookstore ... but ... why are the words of my friend kept ringing ears .. like .. I take it seriously. Especially after knowing the contents of her book .... so ..... 4 years passed with no action at all ... he .. 3x, I think I was too smart not to sell ..

Well .. it is just a little story.. here's the test results from a book by Eka Yunita, Thank you so much sister because of your book, till now I still continue to fantasize about the idea of what I wanted to make...


It is also just filler my free time, it is still not an action for sale, Just it ..So ... uh my boyfriend who was a chubby, see my collection and said ... why not sell it? Ouch selling it??it's need capital, time to make it, blah-blah-blah ... ah dizzy... "I said, again not an action ...
I think he was so encouraging me and finally, i said "okay" just you also help me ya ... ha .. 3x
So .. This is my first introduction with the virtual world ...

http://thumb2felt.multiply.com
 
And the result ... whoopee ... after waiting a long time ... this is my first online customer, on March 2010 (what date y?? hi.3x .. must check email first...) ... that she after receive the souvenirs, she repeat orders again (reaally.. i'd like to say.. I'm so glad that repeat orders from my first customer, i think that means she really likes the results of my creation .. my job .. ... thank you so much my lovely customer)

Yupzz .. My first online customer send me an e-mail, she is sis Angelina (that time she was being KKN in Kalimantan) who wants a piano-shaped case made ​​of tissue for her beloved sister in surabaya 2 pcs and add more 3 pcs ... hu ... 3x really touched..,
I make it willingly, and origin, all handmade and thick, guaranteed not cheaper, though viewed far it looks simple .. it's need a lot of sewing hand hu .. T_T 3x quite energetic...
And do not forget a spray roses too ...


 


Who's next??? He .. 3x okay it's enough ... I just want to say thank you so much for Sis Angelina, who already believe that THUMB2FELT also  trusted seller . Really she is my first online buyers ...
THANKYOOUUUUUUUUU ...!!!
And for BEBONG who always support from limitedly condition, only keywords for me that can stop me singing .. ha ... 3x (so easy to chose it, move on or Stop it!, easy right?? T_T) , thanks my love, always support me forever ... mmuach... u're everything for me ... : P

lighty white room-bayern

Rabu, 02 Maret 2011

SEWING DIARY 1 :{"I love Ibu" door hanger}



Lagi lihat-lihat buku quilting..ternyata bagus-bagus juga ya...memanfaatkan perca menjadi lebih multifungsi....hmm..aq jg pendatang baru neh crafter...belum begitu paham...masih jauh ilmunya, yang penting action dulu lah... ^_^
Sebenarnya niat awal pingin belajar jahit mesin...hiks...belum apa-apa jarum mesin patah..., fiuh...kena marah lah aq sama ibu, terpaksa deh...jahit tangan lagi deh..he..3x
Kali ini pakai tusuk rantai pengganti jahit mesin...jiah..gimana lagi ,jahit tangan ya tak serapi jahit mesin...tp karena harus jadi  ya tetap harus dijadikan he.3x.#s.x.sk
Apa yang aq buat??? Yuk jelajahi satu persatu....semoga bermanfaat ya crafter...

 sudah lengkap belum ya peralatan yang dibutuhkan?? ^_^



 Setelah pola kelopak bunga warna biru dipotong satukan dengan lingkaran hijau menggunakan tusuk jelujur, terakhir pasang kancing diatasnya :)


 yang rajin ya potong polanya... ^_^


 

voila...jadilah bunga...tapi warnax koq ky lebah ya..he..3x


  •  buat pola hati
  • 1 kain flanel warna (terserah) , sbg bantalan tuk kain motif aja, biar kuat saat dijahit tangan (tusuk feston), karena kain motif ini licin, bisa jg pakai busa (up to u ^^)
  • potong salah satu kain motifx juga menyerupai pola lbhkan 1-2cm dari ukuran pola, agar bisa dilem(uhu) dari dalam (menutupi kain flanel)
  • potong 1 kain flanel lagi warna pink muda (jg lebih lbih lebar dari ukuran potongan pola kain motif.
  • oh ya..diatas ada 1 warna kain flanel juga yg diptong elips (warna merah anggur) sebagi alas tuk menjahit huruf


potong lagi 1 pola lingkaran pada kain flanel warna pink fanta dan 2 pola lingkaran (lebih besar sebagai isian dakron ) pada 2 kain motif berbeda,  he..3x lupa neh..upload fotox.., kalo ada yang bingung..tanya aja lagi ya..^^

so..jadinya begini crafter

tadda....

Sabtu, 19 Februari 2011

Mini Glass of Ice Cream...It's Yummy hhmm... :p

Hhmmm....Sapa sih yang gak suka ice cream, nyobain satu sendok, eh pasti keterusan. Saking senengnya makan ice cream, iseng - iseng nyobain bwt ice cream,,tapi yang ini beda ice cream nya, Yuk lihat ice cream kreasi Rumah Flanel...

Because loving with ice cream, I'm trying to make new creation souvenir be an ice cream...


How does it fell????

 Eeiiittsss....ice cream yang satu ini jangan dimakan ya :p karena ini replika souvenir flanel bentuk ice cream. Gak sabar pengen miliki souvenir ini, buruan dapatkan souvenir yang lezat ini...

Mini Glass of Ice Cream....It's Yummy...!!! :p


Ingin miliki Souvenir yang cantik ini??? PM to thumb2felt@yahoo.co.id

Want this beautiful Souvenir be yours???PM to thumb2felt@yahoo.co.id             

 
Created by Rumah Flanel


Jumat, 18 Februari 2011

Lucky For Me, Lucky For You

"Jika Anda percaya keberuntungan, maka percayailah keberuntungan dari definisi yang positif. Jika Anda berpikir keberuntungan layaknya buah durian yang tiba - tiba jatuh di depan Anda, atau harta karun yang tiba - tiba Anda temukan dan menjadi milik Anda. Maka lupakan segala teori untuk sukses. Namun jika Anda percayai keberuntungan seperti definisi Thomas Alfa Edison, yaitu keberuntungan adalah 1% kesempatan dan 99% kerja keras, maka teruslah bermimpi untuk meraih kesuksesan yang Anda harapkan. Akhirnya, tidak ada faktor yang lebih mendukung sebuah keberhasilan selain kemauan dan kerja keras, serta mau membuka diri untuk belajar dan belajar "



Rabu, 16 Februari 2011

Mini Wedding Doll...

Hhhmm...souvenir yang cantik ini membuat momen pernikahan anda lebih berkesan...

This lovely souvenir make your wedding more memorable moments ...


Souvenir yang cantik ini juga tersedia dalam bentuk gantungan kunci ...

This lovely souvenirs are also available as a keychain ... 


For your unforgetable Moment

Ingin miliki Souvenir yang cantik ini??? PM to thumb2felt@yahoo.co.id

Want this beautiful Souvenir be yours???PM to thumb2felt@yahoo.co.id             

 
Created by Rumah Flanel

Cute Jar..... :)

Thumb2Felt menyulap toples plastik polos tempat kue kering ini lebih cantik lagi dengan kain flanel ...

Thumb2Felt conjure pastries this place is more beautiful with flannel ...


Very suitable for the knick-knacks, accesories, ornaments, etc..


Sanagat cocok banget untuk wadah pernak-pernik,accesories,pajangan,dll... :)




 Ingin miliki Souvenir yang cantik ini??? PM to thumb2felt@yahoo.co.id

Want this beautiful Souvenir be yours???PM to thumb2felt@yahoo.co.id             

 
Created by Rumah Flanel

Sweet Tissue Box... ;)

Hi sis....perkenalkan , Souvenir kali ini bertema sweet tissue box. 100% handmade by rita lo... (^_^ lebay mode on)...

Hi sis .... introduce Our Souvenir themed this time is sweet Souvenir tissue box. 100% handmade by Owner ... (^_^)


Tissue Boxes can be used as a tissue which is very beautiful and suitable for collection, gift of friends, or other special moments ...

Tissue box ini bisa dipakai sebagai tempat tissue yang cantik banget dan cocok buat koleksi, hadiah teman, atau moment special lainnya...

Ingin miliki Souvenir yang cantik ini??? PM to thumb2felt@yahoo.co.id

Want this beautiful Souvenir be yours???PM to thumb2felt@yahoo.co.id             
 
Created by Rumah Flanel
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...